BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Monday, August 31, 2009

mood nk menulis

aku sgt2 mood nk menulis ni.
ari ni ssunguhnya kna hntq website n dgn ssunguhnya aku x siap lg.
skrg kul 2.20pm n kna hntq kul 3pm.
keja gila??
agak aa..
tp biarkan sj ia brlalu.
psal msalah dlu, biarkan sj ia brlalu.
aku da mlas nk pk dh.
lantak aa dia nk wt apa pn.
tiap kli sahur aku mkn bes2.
nsik n lauk pnas2.
besa la, nma pn bwk priuk nsik n dpur ltrik.
ada aku kgsi ngn dia??
kongsi bau ada la.
aku mkn sorg2 ja.
muahaha..
hati ni rsa kejam n jao dr sudut hati nk ja aku kgsi ngn dia.
tp x yah la, mlas aku nk kgsi ngn org yg x to nk brmsyrakat ni.
hoho..
sdp serunding ni..
ps 2 aku ada keja eglish nk wt.
ni keja group.
ikt aku klu bley nk wt awal2, abes awl2 then x yah nk pk2 dh.
tp nma pn group work, xkn aku nk wt sorg2.
nnt group mmbe yg lain kata apa plak kn..
klu ikt aku bia je aku wt sorg2, sng ckt.
tjuk pn bkn ssah, samurai vs ninja ja pn.
jus one click away dh dpt byk sumber dh.
2 hal2 kt u.
hal2 brbangkit plak.
ssunguhnya mjority kwn aku amek stpm.
aku start of sbg bdk bodo ja pn.
aku x kwn ngn bdk pndai2 msa sek dlu.
aku kwn ngn bdk2 klas blakang2 coz ngn dpa ja aku msuk pn.
then skrg aku dh msuk u, dpa still kt skol n poli.
aku nk sgt2 lepak cm dlu.
tp dpa cm jaohkn dri dr aku.
bla tny2 blik dpa ckp aku ngn dpa x straf.
ada ka ptot.
mcm la dpa x msuk u nnt.
sma ja smua kita.
huhu, agak sedey d c2.
tp x pa, time changes evrthing.
isk! sejuk ngat ehh..
ps 2 plak an, ada plak kwn2 aku yg bla dh up ckt dh lupa yg bwh2.
cnth ada sorg mmbe ni dlm sek fm5 dlu mandom jaa, tp msuk fm6 tetiba ya jwtan berjenih2.
dhhh dia pndang slek kt mmbe2 yg dlu 1 prjuangn, skrg dh msuh2 plak.
aku x to crita sbnar tp cm 2 la bnyinya.
dlu msa sek kemain lg frens 4eva la, fren till death la. skrg apa suda jd.
tp alhamdulilah aa, aku still kwn bek ngn kwn aku yg aku rpat snce drjah 2.
aku ska kwn yg than lma2 n bkn kwn touch n go.
bla dok 1 kwsan sma, jnji mnis brtaburan. tp bla dh jao ckt, dh lupa dh..
ish, x bes lah cm 2.
lg bes klu kwn yg brtaun2 lmanya.
then bla jmpa2 blik mcm2 bnda nk cita. tul x??
2.40 dh..
cm na niii..
website x siap lg.. gla toii..
cuak dhh..
ada msa bkn nk wt, asik mnulih ja.
isk2..
apa nk jd..
doakn aku x kna mrah stg.
isk2..

0 comments: