BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, April 22, 2009

sejarah KMpK..HAHAHA..prof dr husna..hoho..

hadirin yg dhormati..ari ni eden nk kongsi citer serbe sedikit mgnai kmpk yg eden taula..

kmpk mmg dpt mlahirkan semgt setie kwn yg sgt kuat buktiny dgn moto dorang(KWN MENGATASI PELBAGAI KEADAAN)..

KMPK ni gak amat popular n mashur seantero alam bcoz die adalah sebuah (KOLEJ MAMPU PERGI KEMANEJER)..

Harge2 makanan pon sgt murah..kireny kos mampu milik oleh sume modal insan yg bgune dc2la(nada poyo)buktinya:(KOS MURAH PALING KOOL)ni moto makcik cafe,(memandai jer ak create story)..

lg satu kalau dorang kate kolej kami(KOLEJ MENCARI PASANGAN KAPEL)ak amatlah tak stuju cez tu bkan salah kolej,tu salah dorangla..hahahaha..support our mtrx..

last word HIDOP KMPK(anak saper patriotik sgt ni)sekian dari kajian aku..daa..

0 comments: